Deze week hebben wij onze nieuwe Iveco trekker met BE oplegger in gebruik genomen. Voor de huur en het vervoeren een hef of reachtruck kunnen wij U nu nog sneller van dienst zijn. Deze dieplader met heftruck laadkleppen werd geleverd door de fa. Veldhuizen, de toonaangevende producent van BE opleggers.
Deze nieuwe combinatie is speciaal ontwikkelt voor het vervoer van intern transport materiaal, door de kuip constructie tussen de assen is het mogelijk om machines met een lage grondspelling te vervoeren, maar ook is het mogelijk om machines met een bouwhoogte tot inwendig 3180mm te vervoeren. Uitwendig kunnen hogere bouwhoogtes bereikt worden mits de veiligheid niet in het geding komt. Door de flexibele huif kunnen elektrische machines bij alle weersomstandigheden veilig vervoert worden. Ook maakt deze nieuwe combinatie het ons mogelijk om op elke plek te kunnen laden of lossen, ook in het geval dat een laadperron of oprijbrug ontbreekt.

Met de komst van deze nieuwe dieplader/oplegger beschikt Quick Rentals niet
alleen over een uitgebreide huurvloot intern transport huurvloot maar is ook de logistiek nu in eigen beheer. Wij beschikten al over een veelzijdige huurvloot zodat voor elke vraag op het gebied van een intern transport het juiste materiaal gehuurd kan worden. Door deze uitbreiding van ons wagenpark zijn wij nu nog beter in staat om snel te reageren op huuraanvragen zonder tijd te verliezen aan het organiseren van extern transport.

Onze chauffeurs kennen onze machines door en door en zijn zo in staat om bij het afleveren van de heftruck een bedieningen instructie te geven. Zoals u van ons mag verwachten leveren wij uitsluitend volledig veilig gekeurd materieel af dat zich in prima staat bevindt.