Service

Service

Wij zijn sterk in een snelle service tegen een zeer scherp uurtarief van € 49,95 per uur.

Quick Rentals heeft ervaren merkonafhankelijke servicemonteurs in dienst welke al jaren werkzaam zijn in de intern transport branche, naast de jarenlange ervaring zijn ze ook gecertificeerd VA keurmeester.

Deze combinatie met hun brede technische kennis is voor iedere klant de juiste keuze voor gegarandeerde continuïteit van het logistiek proces binnen de eigen organisatie. Dit betekend minimale stilstand door kennis en de snelle respons bij een servicemelding, ook is een effectief onderhoudsplanning wat u van ons mag verwachten.

Voor het scherpe uur tarief van € 49,95 doet Quick Rentals niet alleen service aan uw hef- en magazijntrucks ongeacht merk, ook verzorgen wij service aan batterijen, laders en voorzetapparatuur.

Wat u altijd van ons kunt verwachten;
  • Uw service monteur, een vast aanspreekpunt
  • Gegarandeerde response tijden na servicemelding
  • Scherpe onderdelen calculatie
  • Kwaliteit onderdelen voor optimale prestaties en betrouwbaarheid
  • 24/7 ondersteuning bij calamiteiten indien contractueel afgesproken
  • Veiligheid als prioriteit

Quick Rentals verzorgt de serviceplanning van uw vloot en voert daarbij de preventieve onderhoudsbeurten en de jaarlijkse veiligheidskeuring uit. De onderhouds- en keuringswerkzaamheden worden na uitvoering van de werkzaamheden gefactureerd, bijkomende werkzaamheden worden in overleg met u uitgevoerd en eveneens achteraf gefactureerd.

Quick Rentals Full Service bestaat uit een volledig serviceplan met daarin inbegrepen het preventieve onderhoud, de jaarlijkse VA veiligheidskeuring en de werkzaamheden m.b.t. storingen. De full service verlenen we voor een truck in uw eigen bezit of voor trucks die deel uit maken van een huur overeenkomst.

De servicemonteurs zijn zoals eerder aangegeven VA keurmeester, met de periodieke veiligheidskeuring van uw vloot toetsen wij in combinatie met het onderhoud de veilige inzetbaarheid van de truck.

U ontvang een keuringsrapport en bijbehorend advies, de VA keuring voldoet aan de verplichte periodieke keuring volgens de Arbo wet en wordt zelfs getoetst door de Aboma.

 

Meer weten over onze uitgebreide service ?

Verplichte keuringen is voor uw veiligheid