Services

onze services

Kennis en ervaring is de kracht van quick rentals . Field engineers met meer dan 20 jaar ervaring en een groot netwerk!
Het laagste uurtarief en volledig ingerichte service bussen voor een landelijk dekking.
Service
Wij zijn sterk in een snelle service. Onze zeer goed uitgeruste servicewagens staan 24 uur per dag klaar om onze klanten van dienst te kunnen zijn. Dit kan variëren van het plegen van preventief onderhoud tot het verhelpen van storingen.
Read more
Quick Rentals
Een bedrijf wat bestaat uit een ervaren team mensen die al jaren werkzaam zijn in de intern transport branche. Voor zowel korte als lange termijn verhuur, reparatie als in- of verkoop. Uw partner die in logistieke oplossingen denkt en ontzorgt!!!
Read more
In,-Verkoop | Nieuw en gebruikt
Wij beschikken over volledig ingerichte servicebussen om op locatie onderhoud en keuringen te kunnen uitvoeren aan uw intern transport materiaal. Daarnaast zijn onze monteurs ook inzetbaar om storingen te verhelpen en is het mogelijk om bij langdurige reparaties gebruik te maken van een overbruggingstruck.
Read more
Verhuur
Huren of kopen ?
Read more
Verplichte keuringen
Sinds I juli 1997 is het Arbobesluit van kracht. Deze legt de verantwoordelijkheid voor het ter beschikking stellen van veilige materialen bij de werkgever. Heftrucks en andere mobiele interne transportmiddelen zoals palletwagens, stapelaars, Reachtrucks en verreikers vallen onder de werkingssfeer van dit besluit.
Read more
Storingen
Reparaties, onderhoud en keuringen voeren we op locatie uit. We beschikken over een goed ingerichte servicebus. Voor het onderhoud is het mogelijk om een half jaarlijkse / jaarlijkse onderhoudsabonnement af te sluiten. We geven u een deskundig advies en proberen altijd een goede en betaalbare oplossing voor u te vinden.
Read more

Meer weten over ons volledig aanbod?

Neem contact op